Traditionell handel av byggvaror – oavsett om det är fönster eller takpannor – har så länge vi kan minnas varit dyrt och komplicerat. Precis så har det sett ut för braskaminer – på tok för många mellanhänder, onödigt långa leveranstider och allmänt komplicerat att köpa något som en vanlig enkel kamin. Vår grundare insåg detta tidigt.

Via direkt kontakt med Europas bästa tillverkare och under eget varumärke började Kaminexperten erbjuda kaminer till priser som ingen tidigare sett i Sverige. Företaget blev genast en succé och växte från källaren till idag 70 återförsäljare över hela landet med över 50.000 sålda kaminer. Visste du att vi årligen har över 200.000 besökare på denna webbsida?

Idag har vi ett av Sveriges bästa utbud av Braskaminer vilket numera inte bara innefattar vårt eget varumärke Kaminex® utan vårt sortiment har växt och vi dammsugit marknaden efter de bästa produkterna som går att finna. Dessa erbjuder vi sedan till en självkostnadsmarginal så du som kund alltid kan göra ett klipp oavsett om det är en liten kamin eller en exklusiv installation – det är nämligen vår affärsidé.

Vi är stolta över att vara en uppstickare i branschen – men vi nöjer oss inte med det. När du kommer till en våra experter så får du även råd från vår samlade erfarenhet och alltid raka besked hur det fungerar. Att vi sedan erbjuder Sveriges bästa priser på Kaminer tror vi inte du har något emot.

Välkommen in i värmen.
Lars Holmer med personal

Bli Kaminexpert

Vill du också bli en Kaminexpert?
Som Kaminexpert får du tillgång till ett av Sveriges bästa sortiment av braskaminer och tillbehör. Vi erbjuder även ett komplett koncept för logistik, service, utbildning, försäljning och marknadsföring, men vi ställer också krav på dig som återförsäljare. Välkommen med din ansökan som skickas till:

Kaminexperten Sverige AB
Att: Lars Holmer
Sjöåkravägen 25
S-56431 Bankeryd